قارچ: ۴۰۰ گرم
سس گوجه: نصف فنجان (۱۰۰ میلی لیتر)
شیره چغندر قند: ۱ قاشق غذاخوری
برای طعم بهتر میتوانید از ۱ قاشق چایخوری فلفل، ۱ قاشق چایخوری زیره سبز، ۱ قاشق چایخوری فلفل قرمز هندی و ۱ قاشق چایخوری پودر سیر استفاده نمایید.
۱. قارچ هارا شسته و خرد کنید. پس از انتقال دادن قارچ ها به سرخ کن بدون روغن، بقیه ی مواد ذکر شده را به آن بیفزایید.
۲. به مدت ۲۰ دقیقه دستگاه را روشن کنید.
پیروزی به قویترین یا سریعترین افراد تعلق ندارد، بلکه به کسانی تعلق دارد که باور دارند میتوانند پیروز شوند.
” وینس لومباردی “