۴ عدد موز رسیده
۲ فنجان آرد (۲۰۰گرم)
۲ قاشق غداخوری تخم کتان آسیاب شده (۳۰ گرم)
۱ قاشق چایخوری سودا
۱ قاشق چایخوری بکینگ پودر
نصف فنجان شیر
۱. همه مواد را به کاسه جهت همزدن اضافه کنید.
۲. مخلوط کنید تا ترکیب شوند اما هنوز قابل لمس باشند.
۳. فر را از قبل با حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد (۴۰۰ درجه فارنهایت) گرم کنید. خمیر را با قاشق روی سینی فر که با کاغذ روغنی پوشانده شده است، بریزید.
۴. به مدت ۲۰ دقیقه در فر بپزید. قبل از سرو اجازه دهید خنک شود.
موانع چیزی نیست جز آنچه وقتی از هدف چشمپوشی میکنید، میبینید.
” هنری فورد “