عدس: ۲ فنجان (۴۰۰ گرم)
قارچ: ۳۰۰ گرم
لوبیا سبز منجمد: ۳۰۰ گرم
پیاز: ۱ عدد
سس گوجه: نصف فنجان (۱۰۰ میلی لیتر)
آب: ۴ فنجان (۸۰۰ میلی لیتر)
شیره چغندر قند: ۱ قاشق غذاخوری
نمک: ۲ قاشق چایخوری
برای مزه دار کردن این خوراک از ۲ شاخه آویشن تازه، ۱ قاشق چایخوری فلفل سیاه، ۱ قاشق چایخوری زیره سبز، ۱ قاشق چایخوری فلفل قرمز هندی و ۱ قاشق چایخوری پودر سیر استفاده کنید.
۱. عدس را به خوبی شسته و آبکشی کنید. پیاز را پوست کنده و خرد کنید. پیاز و قارچ ها را به خوبی خرد کنید. تمام مواد ذکر شده را به یک قابلمه ی بزرگ منتقل کنید.
۲. مواد درون قابلمه را بر روی حرارت بالا به جوش آورده سپس شعله را کم کرده و درب آن را بگذارید و اجازه دهید به مدت ۴۰ دقیقه لوبیا ها به خوبی پخته شوند. آویشن را جدا کرده و سپس سرو نمایید.
میتوانید برای کاهش زمان پخت مواد را به مدت ۲۰ دقیقه در زودپز قرار دهید.
وقتی دست از بهانهجویی بردارید، میتوانید شروع به پیشرفت کنید.
” جیم ران “