جو دو سر پرک: ۲ فنجان (۲۰۰ گرم)
آب: ۴ فنجان (۴۰۰ میلی لیتر)
ماست ساده یونانی: ۳۰۰ گرم
انجیر: ۴ عدد
عسل: ۲ قاشق غذا خوری
دارچین: به مقدار کافی
۱. دو برابر حجم جو دوسر آب بریزید تا روی جو ها کامل پوشانده شود.
۲. داخل کاسه بریزید و به مدت ۳ دقیقه بجوشانید تا غلیظ شود.
۳. جو دوسر پخته شده را به بشقاب منتقل کنید.
۴. ماست را اضافه کنید.
۵. بر روی جو های پخته شده انجیر خورد شده و عسل اضافه کنید و به مقدار دلخواه دارچین بریزید.
مسیر موفقیت پر از شکستها و ناامیدیهاست، اما تنها کسانی که ادامه میدهند به آن میرسند.
” محمدعلی کلی “