جو دو سر پرک: ۲ فنجان ( ۲۰۰ گرم )
آب: ۱/۲ فنجان ( ۵۰۰ میلی لیتر)
آناناس: ۱ قوطی کنسرو
تکه های نارگیل
۱. جو دوسر پرک را با آب بپوشانید.
۲. بگذارید بجوشد و به مدت ۳ دقیقه تا زمانی که غلیظ شود هم بزنید.
۳. جو پخته شده را به بشقاب منتقل کنید.
۴. آب آناناس را از قوطی خالی کنید. آناناس را نگینی خرد کرده و به جو اضافه کنید.
۵. روی آن تکه های نارگیل بریزید.
آنچه در استعداد کم دارید، میتوانید با اشتیاق، تلاش و دادن ۱۱۰٪ همیشه جبران کنید.
” دان زیمر “