گل کلم منجمد: ۳۰۰ گرم
پودر پروتئین نخود فرنگی: ۲ اسکوپ (۶۰ گرم)
آب: ۱ فنجان ( ۲۰۰ میلی لیتر)
تخم کتان آسیاب شده: ۲ قاشق غذاخوری (۳۰ گرم)نمک: ۱ قاشق چایخوری
برای طعم دار کردن این غذا از ۱ قاشق غذاخوری پوست سیاه دانه، ۱ قاشق چایخوری پودر سیر، ۱ قاشق چایخوری شوید خشک، ۱ قاشق چایخوری زیره سبز و یک سس به انتخاب خودتان استفاده کنید.
۱. تمام مواد ذکر شده را به یک غذاساز منتقل نمایید.
۲. تا زمانی که مواد یکدست و خمیری شود مخلوط کنید.
۳. فر را روی دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت (۲۰۰ درجه سانتی گراد) قرار دهید. خمیر را به حالت لقمه های کوچک مانند تصویر در آورده و به همراه یک کاغذ روغنی بر روی سینی فر بگذارید.
۴. به مدت ۳۰ دقیقه در فر قرار دهید سپس به مدت حداقل ۱۰ دقیقه به آن فرصت دهید تا خنک شود. در نهایت به همراه سس دلخواه خود سرو نمایید.
مسیر موفقیت پر از شکستها و ناامیدیهاست، اما تنها کسانی که ادامه میدهند به آن میرسند.
” محمدعلی کلی “