قارچ: ۳۰۰ گرم
پودر پروتئین نخود سبز: ۲ اسکوپ (۶۰ گرم)
تخمه آفتاب گردان: ۶۰ گرم
تخم کتان آسیاب شده: ۲ قاشق غذاخوری (۳۰ گرم)
سرکه: ۱ قاشق چای خوری
نمک: ۱ قاشق چای خوری
برای طعم دار کردن این لقمه ها میتوانید از ۱ قاشق چای خوری پودر سیر، ۱ قاشق چای خوری زیره سبز و ۱ قاشق چای خوری فلفل قرمز هندی استفاده کنید.
۱. تمام مواد ذکر شده را درون یک غذاساز بریزید.
۲. به خوبی مخلوط کنید تا یکدست و خمیری شود.
۳. فر را روی دما ۴۰۰ درجه فارنهایت (۲۰۰ درجه سانتی گراد) تنظیم کنید. خمیر را به شکل توپ های سایز لقمه درآورده و همراه با کاغذ روغنی بر روی سینی فر قرار دهید.
۴. سینی را به مدت ۳۰ دقیقه در فر قرار داده و با سس دلخواه میل کنید.
هرگز نگو هرگز، چون محدودیتها، مانند ترسها، اغلب تنها توهم هستند.
” مایکل جردن “