بادمجان: ۳ عدد
آب: ۱/۴ فنجان (۵۰ میلی لیتر)
سس سویا: ۳ قاشق غذاخوری
سرکه: ۱ قاشق غذاخوری
شربت آگاو یا گیاه خنجری: ۱ قاشق غذاخوری
سیر: ۲ حبه
پیازچه
کنجد
۱. بادمجان ها را پوست بگیرید و به چهار قسمت تقسیم کنید. بادمجان هارا بر روی کاغذ روغنی در سینی فر بچینید و به مدت ۱۵ دقیقه اجازه دهید به خوبی پخته شوند. سپس از فر درآورده و کنار بگذارید تا خنک شود.
۲. بادمجان های پخته شده را با دست خرد و ریش ریش کنید و به کاسه برای همزدن منتقل کنید. سس را با ترکیب آب، سس سویا، سرکه، شربت آگاو و حبه های سیر له شده درست کنید. به بادمجان ها اضافه نمایید و خوب مخلوط کنید.
۳. به کاسه منتقل کنید سپس با کنجد و پیازچه های خورد شده تزیین و مزه دار نمایید.
درد موقتی است. ترک کردن برای همیشه ماندگار است.
” لنس آرمسترانگ “