عدس: ۲ فنجان (۴۰۰ گرم)
کدو سبز: ۳ عدد
نخود فرنگی منجمد (دلبخواه): ۲۰۰ گرم
سس گوجه: نصف فنجان (۱۰۰ میلی لیتر)
آب: ۳ فنجان (۶۰۰ میلی لیتر)
شیره چغندر قند: ۱ قاشق غذاخوری
نمک: ۱ قاشق چایخوری
برای طعم دار کردن این خوراک میتوانید از ۱ قاشق چایخوری شوید خشک، ۱ قاشق چایخوری فلفل سیاه، ۱ قاشق چایخوری زیره سبز، ۱ قاشق چایخوری فلفل قرمز هندی و ۱ قاشق چایخوری پودر سیر استفاده نمایید.
۱. عدس هارا به خوبی شسته و آبکشی کنید. کدو سبز را پوست کنده و مانند تصویر خرد کنید.سپس تمام مواد ذکر شده را به یک قابلمه بزرگ منتقل نمایید.
۲. مواد داخل قابلمه را به جوش آورده سپس حرارت را کم کرده و درب قابلمه را بگذارید. اجازه دهید ۴۰ دقیقه بر روی این حرارت بپزد تا عدس ها کاملا مغز پخت شوند.
میتوانید برای کاهش زمان آماده سازی مواد را به مدت ۲۰ دقیقه در زودپز قرار دهید.
هیچ قهرمانی بدون تلاش و تمرین سخت به قله نرسیده است.
” پله “